Home / Hus og Have / Vi tester de bedste spots og elpærer

Vi tester de bedste spots og elpærer

LED spots og elpærer er blevet mere og mere populærere inden for de seneste par år. For dem der ikke helt ved hvad LED er, så er det en mere miljøvenlig og billigere måde, hvorpå man kan få lys. Alternativet er de traditionelle glødepærer eller halogen pærer. Disse typer holder ikke ligeså lang tid, og bruger også mere strøm end de nye LED pærer eller spots. Spots og elpærer har mange forskellige funktioner og formål, så det er ikke kun i huset, man kan drage nytte af disse. Nedenfor vil der være en liste over forskellige lysformer, altså LED pærer, spots og elpærer, og i hvilke formål disse fungere, og hvorfor de fungere bedre end andre.

LED pærer som vækstlamper

LED lampen har ikke kun til funktion, at give dig lys på en kold og mørk vinteraften. LED lampen kan ligeledes være ed til, at give dine planter nyt liv, når de ikke får nok lys fra solen. Når man vil bruge LED lamper som vækstlys, skal man være opmærksom på, at vælge det rigtige. Der findes forskellige former for LED lys, og noget er bedre til planter end andet. Når man har valgt det rigtige, kan man dog med glæde se frem til en reduceret el regning, da LED lamper er mere strømbesparende end de traditionelle halogen pærer eller gløde lamper. LED vækstlamperne er et godt alternativ til dem, som ikke kan undvære deres planter eller blomster om vinteren, og gerne vil holde liv i dem vinteren over. LED vækstlampen kan dog også bruges til mindre projekter såsom karse.

LED projektør til arbejdspladsen eller legepladsen

Når man bor i Danmark, ved man også, at der om vinteren er mørkt allerede klokken 16. Dette kan tit være en ulempe for håndværk

ere, der går på en arbejdsplads senere hen på aftenen, da mørket kan resultere i alvorlige arbejdsskader. Til at forhindre dette vælger mange byggepladser, at installere de såkaldte projektører. Disse projektører fås nu i LED. Fordelen ved, at købe sin projektør i LED, og ikke i glødepærer eller halogen, er, at de ikke bliver ligeså varme, og de bruger meget mindre strøm. Det behøver ikke nødvendigvis kun at være på arbejdspladsen, at man installere disse LED projektører. De kan også installeres på legepladser rundt omkring i landet. Fordelen her er jo selvfølgelig, at de ikke bliver særlig varme, og de nysgerrige børn derfor ikke risikere, at brænde sig på dem.

En af de helt store fordele ved at købe LED lamper er, at de er så miljørigtige. Mange mennesker vil i dag gerne, vise at de er opmærksomme på at være gode mod miljøet, og dette er en god måde, hvorpå man kan gøre dette, og samtidig selv få en økonomisk fordel ud af det. LED pæren er jo som sagt, billigere i strøm en d de traditionelle pærer, og derudover, vil man også opleve, at LED pærens levetid er noget længere end, hvad man har være vant til med de traditionelle pærer.

About zhenzar

Check Also

Sådan blev Mark klogere på byggeri

Det er de færreste private boligejere, som egentlig ved specielt meget om byggeri, uden at have haft en uddannelse inden for faget. Erfaring og viden og byggeri, kan dog være meget rart og fordelagtigt at have, når man er boligejer. For som boligejer...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *