Home / Techliv / Slip for rengøring ved hjælp af nanoteknologi

Slip for rengøring ved hjælp af nanoteknologi

Er du træt af at rense alufælgene for snavs? Eller har er du typen, der ofte kommer til at spilde, og efterfølgende ikke kan få pletterne vasket af sofaen? Og bor du i et kvarter med megen graffiti-maleri, som du gerne vil kunne vaske af?

Så er nanoteknologi vejen frem. Nanoteknologi er en særlig teknologi, hvor man arbejder med de såkaldte nanopartikler, som kan anvendes i alverdens hverdagsteknologi. NanoCover er således en produktserie af overfladebehandlinger udviklet via nanoteknologi. Produkterne gør det muligt at beskytte overflader såsom alufælge, motorcykler, både, møbler eller vægge. Det sikrer disse genstande i forhold til støv, og gør overfladerne langt nemmere og hurtigere at rengøre.

NanoCover forsegler og beskytter

Det gode ved NanoCover i forhold til andre produkter på markedet er, at det lægger en form for hinde på det objekt, man gerne vil have beskyttet, hvilket gør det meget nemt at rengøre efterfølgende. Det er en form for væske, som går i forbindelse med materialet man lægger det på, og man skal derfor vælge den rigtige forsegling i forhold til, hvilket materiale man bruger det på.

Man kan anvende NanoCover på alt fra træ, sten lakering, glas, aluminium med mere, så det er et ret alsidigt produkt.

Nogle tror fejlagtigt at nanoteknologi kan være sundhedsskadeligt, men ifølge Miljøstyrelsen er der intet farligt ved at anvende NanoCover og som en ekstra ting, bør det også nævnes at nanoteknologi faktisk er miljøvenligt og anvendes i mange former for CO2-neutral produktion.

De bedste produkter fortjener den bedste beskyttelse

Hvis du er gamer og gerne vil investere i god teknologi på alle fronter, for at skabe en ordentlig helhedsoplevelse, så skal produkterne selvfølgelig også vedligeholdes på bedste vis.

Du kan eksempelvis besøge webcafe.dk og finde en lang række kvalitetsprodukter samt guides til, hvad du skal vælge, alt efter hvor inkarneret gamer du er.

På hjemmesiden finder man også andet end gamerudstyr såsom 3D-printere. Netop den slags printere kan hurtigt løbe op rent prismæssigt, så det er helt sikkert et produkt man skal passe på, og som gerne skal holde i lang tid. Her vil NanoCover kunne hjælpe med at holde printeren glinsende og flot i længere tid.

Ny teknologi giver nye muligheder

Efterhånden som digitaliseringen tager mere og mere over både i erhvervslivet og privat, er der også et øget behov for vedligehold. Konkurrencen på IT-markedet gør, at priserne på teknologi holder sig på et tilforladeligt niveau, men hvis man er typen der ønsker det nyeste nye og gerne vil være helt oppe på beatet, så kan produkterne hurtigt løbe op i pris. Og så skal de også gerne kunne holde over længere tid.

Så med NanoCover hjælper du dig selv i forhold til, at dine produkter holder i længere tid, mens miljøet samtidig spares, fordi nanoteknologi er en drivkraft bag den grønne bølge, og hjælper til mindre udledning af drivhusgasser.

About zhenzar

Check Also

Sørg for at få mere info, når du spiller

Der er rigtig mange mennesker, der elsker at spille spil. Der er også mange, der elsker at spille spil, hvor man kan vinde penge og hvor man kan få lov til at gætte eller spille på sportskampe. Det er en god idé at læse mere info om spil og betting,...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *