Home / Diverse / Sådan fodrer du din hest

Sådan fodrer du din hest

Når du har en hest, er det vigtigt, at den har det godt og bliver passet og plejet ordentligt. En af de vigtigste ting er at fodre din hest ordentligt, men hvordan gør du det, og hvilket foder skal du give den?

Det mest essentielle i pasningen af din hest er selvfølgelig foderet. Hvis ikke din hest får det rigtige foder, får den det dårligt, og det skal vi undgå. Ligesom mennesker er forskellige, er heste det også. Der er ikke én slags foder der passer til alle heste, så det er vigtigt at du finder ud af, hvad din hest skal have, så den trives bedst muligt.

Som bund skal din foderplan bestå af grovfoder. Det er den vigtigste fodertype til hesten. Det kan enten bestå af hø eller wrap. Græs er også et fint grovfoder.

Grovfoder alene dækker dog ikke alle hestens behov for vitaminer og mineraler. Derfor er kraftfoder en god ide også at have med i hestens kost. Kraftfoder deles op i tilskudsfoder og fuldfoder. Tilskudsfoder indeholder vitaminer og mineraler og er et essentielt supplement til grovfoderet.
Du skal altid sørge for at lave en individuel foderplan til din hest, ikke to heste er ens.

About zhenzar

Check Also

Tre uundværlige ting når du indretter kontoret

At skulle indrette et hyggeligt, funktionelt, praktisk og effektivt kontor er ikke blot en walk in the park. Der er mange ting, du skal have for øje, og der er mange investeringer, du skal gøre dig, hvis alt skal gå op i en højere enhed. Så står du m...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *