Home / Hus og Have / Plaider er kommet for at blive

Plaider er kommet for at blive

Herhjemme er vi glade for plaider, som hos de fleste er blevet en fast del af hjemmet. Der er nemlig ikke meget, der er bedre end at komme hjem og varme sig på en lun og blød plaid efter en lang dag.

Det at kunne sætte sig i sofaen og tænde et par stearinlys, det er noget man i Danmark godt kan lide. Det bliver dog kun bedre, hvis man så kan sætte sig til rette med en god bog eller måske en god serie i fjernsynet, det er hyggeligt, og noget vi godt kan lide. Der mangler dog lige lille en ting, inden det først bliver rigtig rart og hyggeligt, og det er de både bløde og varme plaider, som vi kan varme os i. Idet Danmark ikke er et af de varmeste lande, bruger vi glædeligt plaider hele året rundt, og har derfor også svært ved at undvære dem. Plaider kan nemlig bruges til en stille og rolig aften på sofaen, men ligeledes også til en kølig sommeraften på terrassen eller altanen. Udover at plaider varmer en, er de ligeledes også med til at give følelsen af hygge.

Fri for farlige farvestoffer

Gennem den seneste tid har der været stor fokus på mad, der indeholder farlige farvestoffer, idet det har været oppe og vende i medierne og fjernsynet, har det derfor været svært at komme udenom. Derfor er flere også begyndt at være mere opmærksomme på, at det man handler ind og propper i munden, ikke skal indeholde de farlige farvestoffer. Det er specielt når det kommer til børn, at man skal være opmærksom, idet det kan være farligere for dem end for voksne. I sammenhæng med det er flere nu også begyndt, at tænke mere over det i hverdagens andre produkter og ting man bruger, som eksempelvis plaider. Vi er nemlig glade for vores plaider, og smyger dem derfor gerne om os flere gange dagligt. Kunne man godt tænke sig plaider i alverdens farver, kan det dog være svært at finde, medmindre de gerne må indeholde farlige farvestoffer. Et uldspinderi der ikke gør brug af farvestoffer, er dog Silkeborg uldspinderi, som går op i ægtheden og originaliteten af farverne i deres plaider. Med en plaid fra dem kan man derfor sætte sig til rette i sofaen med en blød uld plaid, hvor der ikke er gjort brug af nogen former for farvestoffer.

About zhenzar

Check Also

Vi tester de bedste spots og elpærer

LED spots og elpærer er blevet mere og mere populærere inden for de seneste par år. For dem der ikke helt ved hvad LED er, så er det en mere miljøvenlig og billigere måde, hvorpå man kan få lys. Alternativet er de traditionelle glødepærer eller halog...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *