Home / Diverse / Når der går rutine i sexlivet er der brug for legetøj

Når der går rutine i sexlivet er der brug for legetøj

Synes du også af og til, at der er gået for meget rutine i jeres sexliv? Og er du selv løbet tør for gode idéer til, hvordan der kunne komme noget mere variation ind i den del af jeres samliv?
Så er det jo super, at der findes så meget udstyr, man kan bruge for at få nye vinkler eller nye oplevelser på repertoiret.

Find inspiration i en sex-shop

En mulighed for at bringe lidt af det, du ikke ved, at du savner i dit sexliv, på banen, så kunne du besøge en sex-shop. Det kan både være en online eller en offline butik.
Snus lidt rundt derinde, inden du vælger den eller de rekvisitter, som du skal have med hjem til afprøvning med partneren. Som en fræk overraskelse.
Det kan også være en del af seancen, at I tager den tur sammen. Så kan I sammen få de gode idéer og tune jer ind på hinandens præferencer. Det kan nemt gå hen at blive en del af forspillet til, hvad der senere skal ske.
En af de inspirerende online butikker, Openworld, kan give dig virkelig mange gode og frække idéer til, hvordan I kan bruge hinanden på helt nye måder. Det skal nok resultere i lidt mere gejst i soveværelset, eller hvor det nu kommer til at foregå.

Der er også tænkt på det fornuftige

Sex er jo ikke kun sjov og ballade og en masse skøn nydelse. Der er også en mere fornuftig side af sagen. Nogen vil måske nok kalde den en kedelig side, men den er der jo.
Det drejer sig om beskyttelse og andre praktiske forhold, der er relateret til at have et aktivt sexliv. Det vil de fleste jo gerne have, og så følger dette desværre med.
I kan beskytte jer på forskellige måder. Det kan være beskyttelse imod en uønsket graviditet, og det kan være en beskyttelse imod diverse kønssygdomme.

Slikkelapper

Desuden kan det være både rart og praktisk at beskytte sig imod de bakterier, der findes omkring kønsdele og anus. Det kan også gøres på forskellige måder.
En af de lækreste måder at gøre det på er med de såkaldte slikkelapper. Det er nogle helt tynde stykker latex med forskellige smage, der lægges der, hvor der skal dyrkes oralsex.
På den måde, er du beskyttet imod diverse bakterier og så videre. Slikkelapper nedsætter ikke følsomheden for nogen af parterne. De kan ovenikøbet være med til at stimulere og gøre nydelsen mere intens.
Tilmed kommer de med forskellige smage, så de kan på den måde sætte en ekstra sans i spil.

Brug beskyttelsen positivt

Det er selvfølgelig ret positivt at undgå de gener, der kan følge med, hvis man ikke beskytter sig. Men for nogen er alle former for beskyttelse et totalt turn off.
Et kondom eller et femidom er måske ikke det mest sexede i verden. Det samme kunne man måske beskylde en slikkelap for, men kunsten ligger så i at gøre beskyttelsen til en del af jeres sexleg. Det kunne I jo arbejde på sammen.

About zhenzar

Check Also

Blandede meninger omkring kaffe

Kaffe har altid været noget, der ligesom sætter en skillelinje mellem to grupper af mennesker. Dem der ikke kan lide kaffe, og så dem, der bare elsker kaffe og næsten ikke snakker om andet, og dem, der ikke kan lide kaffe, tænker måske nogle gange, a...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *