Home / Techliv / Mobilpriser

Mobilpriser

Hvem vil ikke gerne spare penge på en ny telefon? Som markedet former sig i øjeblikket betyder det stadigt stigende priser, og netop fordi vores smartphones kan mere og mere, gør det, at de kære mobilpriser langsomt stiger.

Tilbage i de “gode gamle dage” kunne man let finde en telefon til 400-500 kroner – vel at mærke en telefon, som kunne klare at blive kørt over, tabt i en spand vand og stadig fungere. I dag er det at være en ejer af telefon, at man tager nogle forholdsregler og passer en smule mere på, hvis man takker “ja” til god grafik og en stor processor. Hvis du gerne vil have nogle tips til, hvordan du sørger for at få mest for pengene, så følg med her og undgå dyre mobilpriser.

Billige mobilpriser? Sænk kravene

Mobilpriser afhænger naturligvis efter, hvilket mærke og hvilken telefon, du har sat dit hjerte på. Hvis du ikke går på kompromis med kravene til din telefon, kan du ende med at betale 5000-6000 kroner for en smartphone, der skal byttes ud igen om 2 år. Et godt tip til dig, der gerne vil jagte de billige mobilpriser er simpelthen at være åben for forhandling.

Vær åben for muligheden for, at du for eksempel ikke behøver 64 GB eller at kameraet er 16 pixel. Hvis du sænker kravene til, hvordan din næste telefon skal se ud, får du naturligvis en billigere telefon. Overvej, hvad du reelt set bruger din telefon til og sæt dette som krav i stedet for relativt “unødvendige” funktioner som at telefonen har rigtig meget plads til spil og apps.

Beregn mobilpris med eventuel pris for abonnement

Når du skal købe en telefon og gerne vil spare penge og undgå at betale den fulde pris, kan du med fordel undersøge markedet. Tjek – og sammenlign – først og fremmest priserne i de fysiske butikker og log derefter på din computer for at browse lidt rundt og få en fornemmelse for, om der er forskel på de fysiske butikkers priser og den online forhandlers pris.

Ofte er de telefoner, der er bemærkelsesværdigt billigere end resten af feltet, koblet op på et abonnement med en bindingsperiode. Dette er ikke nødvendigvis dårligt, hvis du blot holder dig for øje, at du bør vurdere denne telefons pris inklusiv pris for abonnement for de 6-12 måneder, som abonnementet løber over. Nogle gange vil den telefon, du har udset dig faktisk være billigere alligevel, men mange gange gør det at den ellers billige mobilpris bliver dyr.

Er du typen, der ikke ser et abonnement som en hindring – og har abonnementet det, du kræver og har brug for – kan du begynde at overveje denne telefon. De billige mobilpriser hænger selvfølgelig sammen med, hvad du skal betale her og nu, og hvis du er typen, der gerne også sætter lidt penge af de næste måneder til abonnementet, kan denne løsning være det, der skal til for at du får en billig telefon.

About zhenzar

Check Also

Inhouse eller outsource? Fordele og ulemper

Spørgsmålet i overskriften er ikke just relevant, hvis du lige har startet din egen virksomhed. I dit enkeltmandsforetagende er du både kundeservice, salgsafdelingen og administrationen, hvorfor det kan virke fjernt at overveje, hvorvidt det er mest...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *