Home / Rejser / Med det bedste biltilbehør får du den bedste bilferie

Med det bedste biltilbehør får du den bedste bilferie

Står du og skal på bilferie, får du her det bedste biltilbehør, der er et must, hvis du skal køre på længere distancer. Dog skal du ikke være nervøs for, om det ikke kan bruges efter din bilferie. Dette biltilbehør passer perfekt til alle former for køreture og fremmer din oplevelse, når du er ude at køre. Her får du 5 gadgets!

Mobilholder til din smartphone – du skal nødigt fare vild!

Det anbefales naturligvis, at man holder øjnene på vejene og koncentrerer sig om at køre bil, når man først har sat sig bag rattet. Det ændrer dog ikke på, at man altid kan nyde godt af sin smartphones navigationssystem, hvis ikke man har dette installeret i bilen allerede. Derfor vil et godt råd være at anskaffe sig en holder, der kan justeres, så din telefon passer, uanset hvilken du har.

Biloplader – undgå at løbe tør for strøm på telefonen

Navigationssystemet fungerer i de fleste tilfælde fuldstændig upåklageligt, men man kan ikke komme uden om, at det altså tager strøm fra telefonen. Med en biloplader er du dog reddet, og du skal ikke tænke på smartphonens batteri. Det kræver blot, at du har en cigarettænder. Skulle din bil være så ny, at der ikke er cigarettænder, skal du naturligvis blot sætte din USB oplader i den indgang, der tillader det. De fleste nyere biler er nemlig udstyret med en indgang.

Har du en cigarettænder, kan du dog også være helt rolig. Der findes effektive omformere, således at du kan sætte din USB oplader i.

Elektronisk p-skive – undgå p-bøder

Lige som fartbøderne er parkeringsbøderne også en pine, specielt hvis du har glemt at stille p-skiven. Det kan nemlig ske, at man glemmer det. Ydermere kan det ske, at man overser skiltningen, der signalerer, at du er i en tidsbegrænset zone. Det kan være noget af et cirkus at skulle overholde, særligt i udlandet, og derfor anbefales der en elektronisk p-skive. Denne indstiller nemlig tiden helt automatisk, så du ikke længere skal tænke på nogle af de ovennævnte ting – overhovedet. Du sparer i længden bare tid og penge, uden absolut at skulle tænke over det.

Undgå fartbøderne – invester i en trafikalarm

Denne er uundgåelig og øverst på listen over anbefalet biltilbehør. Det er måske nærmere relevant til de lange køreture i Danmark, men den kan også være relevant i starten og i slutningen af din bilferie. Trafikalarmen “Ooono” hjælper dig nemlig med at undgå dyre trafikforseelser, da den advarer dig mod fotovogne. Det eneste krav er, at du har en smartphone som alarmen kan forbindes med ved hjælp af bluetooth. Derfra advarer alarmen dig med en karakteristisk lyd. Denne får dig til roligt at lægge en fod på bremsen i områder, hvor der er fotovogne på vejene. I virkeligheden er trafikalarmen en investering for dig, da den garanteret vil spare dig for en masse besvær med bøder og tiden og pengene herved. Derudover er alarmen naturligvis lovlig, så du skal ikke være bange for at være på kant med loven.

Skiferie? Husk tagboks.

Det siger tilnærmelsesvis sig selv, men det er vigtigt at huske og få undersøgt, specielt hvis du ikke har en tagboks liggende derhjemme i forvejen. Man kan nemlig få tagbokse, der ikke tager længere end to minutter at montere. Du skal nødig forbinde det med et besvær at tage dine ski med.

Dette biltilbehør vil forbedre din bilferie, så du kan få det bedste ud af det. Og det vil med garanti også forbedre din køreture senere hen, når du blot skal fra A til B herhjemme. God bilferie!

About zhenzar

Check Also

Giv dine medarbejdere en mindeværdig firmatur

Tag dine kollegaer med i Havreholm Klatrepark og gør jer selv den tjeneste at få et nyt og styrket sammenhold, sådan at I går derfra med en mindeværdig oplevelse, som kan sætte snakken på kontoret i gang....

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *