Home / Hus og Have / Hvilket sengebord passer til dit soveværelse?

Hvilket sengebord passer til dit soveværelse?

Før i tiden handlede ens indretning ikke om mode, stil eller personlighed – den skulle være funktionel og ligetil. I dag er der dog kommet andre boller på suppen, da indretning er en af de ting, vi som mennesker lægger stor vægt på, da vi forventer at vores gæster snuser rundt og bedømmer os til dels på baggrund af det inventar man har i hjemmet.
Mange mennesker regner ikke et sengebord for en af de store mastodonter i indretningen, da det oftest er entreen, stuen, køkkenet og badeværelset som gæsterne befinder sig i. Dog er der i stigende grad blevet en større efterspørgsel på lækre sengeborde, der kan komplimentere den øvrige indretning man har i hjemmet.
Er man i tvivl om, hvilken type sengebord man skal købe, eller hvor man kan få det billigst og bedst, kan man søge inspiration på sengebord.dk, hvor man kan blive guidet videre til nogle af topsellerne på markedet.

Dit behov styrer valget af sengebord

I langt de fleste tilfælde har et sengebord kun få funktioner. Det virker for de fleste som en ’stilleplads’ for natlampen, vækkeuret, briller, ure og mobiltelefonen. Dog er der andre, der mener at et sengebord skal have en skuffe således at man altid har en håndcreme, lommeletter, en bog eller endda sexlegetøj liggende i nærheden, men alligevel gemt væk.
Når man skal ud og vælge et nyt sengebord, er det derfor vigtigt, at man sørger for at vælge ét, der kan leve op til de behov man har i det daglige. Derudover skal man gøre op med sig selv, hvordan man vil tilrettelægge budgettet for ens indretning. Budgetlægning kommer an på, hvilket rum man bruger mest, så er man primært typen, der ikke får gæster så tit og hellere vil se film i sengen end i sofaen, så er natbordet en investering, der er værd at kaste nogle flere penge efter.

Metal, træ, plastik – vælg materiale til dit nye sengebord

Når vi indretter vores hjem, er der mange tanker der mere eller mindre bevidst farer igennem vores hoveder. En af disse tanker er materialevalg, der fylder meget hos de fleste. Ens indretning skal helst være nogenlunde ensartet og have en rød tråd, der går igen i alle hjemmets rum.
Dette gør sig naturligvis også gældende, når man skal ud og finde et nyt sengebord, der er den ideelle mulighed for at samle op på denne røde tråd igen. Er man ude i et sengebord, hvori der ikke sidder en skuffe, kan man med fordel vælge et af metal og glas, der kan være funktionelt og smukt på samme tid.

Skal man derimod have et bord, der har en eller flere skuffer, må man finde et i træ eller plastik, der har den funktion man skal bruge. Uanset, hvilket sengebord du skal bruge, bør du tænke over størrelsen, prisen, farverne, materialet og funktionerne. Derefter er det en leg at finde tre designs du derefter kan vælge mellem for at finde dit ønskede look.

About zhenzar

Check Also

Vi tester de bedste spots og elpærer

LED spots og elpærer er blevet mere og mere populærere inden for de seneste par år. For dem der ikke helt ved hvad LED er, så er det en mere miljøvenlig og billigere måde, hvorpå man kan få lys. Alternativet er de traditionelle glødepærer eller halog...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *