Home / Lidt om shopping / Hvad skal man kigge efter i en badedragt

Hvad skal man kigge efter i en badedragt

Det kan være en god idé at begynde at spejde efter badetøj allerede om vinteren og i det tidlige forår, da rigtig mange mærker hurtigt bliver udsolgt, så snart solen titter bare en smule frem. Især badedragter er kommet på mode igen, efter at det i mange år har været bikinier, der har været kvindernes foretrukne badetøj. Men badedragter kan både være elegante, sexede og sporty, og er derfor et super alsidigt stykke tøj, der kan ændres i det uendelige med design, farver og mønstre.

Vælg badedragt efter dit aktivitetsniveau

Uanset om du skal være aktiv i badedragten, eller om du mest skal slappe af ved en pool, kan du finde en badedragt, der opfylder dine krav, men som også er flot at kigge på. Skal du dyrke vandsport som stand up paddleboard, kajak eller surfing, er det vigtigt med en velsiddende badedragt, der ikke pludselig kan gå op eller åbnes ved et uheld. Ofte kan badedragter med arme eller ben være oplagte til vandsport, da man kan undgå mærker på kroppen, ved at beskytte med badedragten. Er du derimod mere den afslappede type, der skal ligge ved poolen, læse en bog og drikke drinks, kan en elegant og måske sexet badedragt være noget for dig. Mange nye badedragtsmodeller har snører, huller og forskelligt pynt, der ser flot og dekorativt ud på liggestolen og i poolen, men som ikke er praktisk nok til at være aktiv i. Se endnu flere slags badedragter her.

Hvis du er gravid – men gerne vil svømme

Der er brug for ekstra opmærksomhed og støtte til den gravide krop, hvilket betyder at ens sædvanlige badedragt ikke altid dur til en rund mave. Vil man gerne svømme som gravid, kan det derfor være nødvendigt at investere i en badedragt med ekstra stræk eller plads til maven. Svømning er nemlig en skånsom form for motion, og derfor en motionsform som er godt og gavnligt for gravide kvinder, der ikke kan løbe eller styrketræne, som de måske plejer at gøre. Badedragten til de gravide skal derfor have plads til maven, og måske mere støtte til brysterne end i en normal badedragt, så svømmeturen bliver så behagelig som muligt. Få mere inspiration til badedragter til gravide her.

En klassisk badedragt holder i lang tid – men de andre er sjovere

Hvis man ikke vil købe en ny badedragt hver sæson, er det i stedet en mulighed at investere i en klassisk badedragt, der ikke sådan går af mode. Ofte er det de i et helt almindelige snit med to stropper og i en klassisk farve som sort eller blå. Synes man det er for kedeligt med en helt almindelig sag som en sort badedragt, skal man i stedet kaste sit blik på de mere trendy modeller, der hvert år kommer i butikkerne. Mange trends inden for badedragter holder kun i et par sæsoner, men så er man til gengæld helt moderigtig i de sæsoner, trenden varer. I sommeren 2019 er nogle badetøjstrends blandt andet bælter på badedragterne, retrosilhouetter og anderledes materialer som rib og bæk og bølge.

About zhenzar

Check Also

De bedste gaveideer til hende derhjemme

Det kan være svært at købe en perfekt gave til hende man har kær. Kvinder har ofte deres egen smag, og det kan være svært at spore sig ind på, hvad det lige præcis er de gerne vil have. Hvis man er glad for en pige, så vil man selvfølgelig også prøve...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *