Home / Økonomiblog / Hvad er bitcoins – hvad kan du med dem?

Hvad er bitcoins – hvad kan du med dem?

Kryptovalutaer er et af de mest debaterede emner i 2017, samt begyndelsen på 2018, hvilket ikke er uden grund. Er denne form for valuta kommet for at blive? Hvad er dette nye begreb, udover noget medierne leverer som værende den vildeste investering i årtier? I dagens artikel tager vi afsæt i hvad den mest populære af disse kryptovalutaer er, nemlig Bitcoins. Bitcoin er en digital valuta, som du faktisk kan bruge til flere ting end blot at investere i. Det er ikke en aktie, men en valuta, som du faktisk kan bruge til at betale med, samt til opbevarelse af værdi. Der er ingen central organisation bag bitcoins, hvilket betyder at Bitcoin er decentralt. Du kan købe Bitcoins på disse online børser, hvilket gør at det dermed er udbud og efterspørgsel, som er med til at bestemme værdien på Bitcoins. Hvis du har en holdning til Bitcoins, som primært at meget passiv hvor du stiller spørgsmål som: Hvordan kan man blot lave en ny valuta og begynde at bruge den som betalingsmiddel? Så bør man samtidig stille sig selv spørgsmålet omkring hvad penge er? – Det er nemlig ligeledes noget som er skabt for at gøre det nemmere at handle med hinanden. Penges værdi kommer fra at alle andre i samfundet tillægger dette værdi, hvorfor at du skal se det på samme vis med Bitcoins, da der er en interesse for at eje disse, hvilket gør at det kan bruges til at handle med. Om det er penge eller Bitcoins vi har med at gøre, så handler det i bund og grund om en fælles tillid til den pågældende valuta. Bitcoins er udentvivl mere end blot et investeringsmateriale, hvis det går som eksperterne forventer, så vil vi i mange år kunne bruge Bitcoins som en valuta, hvor du modsat bankerne ikke blot trykker nye pengesedler, eftersom at der kun er et begrænset antal af Bitcoins tilgængeligt.

Sådan kommer du til at eje bitcoins

Der skal ikke herske nogen tvivl om at der er en større udfordring at købe bitcoins, sammenlignet med at købe en aktie gennem din bank eller lignende. Så hvis du har lyst til at springe lidt med på denne Bitcoin, så kan jeg anbefale dig at du får et professionelt firma til at hjælpe dig med at købe bitcoins. Ét af de mest populære firmaer, som kan hjælpe dig på en meget gennemsigtig måde er firmaet Bettercoins.dk, som er din tryghed for en nemmere handel med bitcoins. Vi håber at du er blevet lidt klogere på bitcoins, samt måske fået vækket en indre lyst til at købe bitcoins.

About zhenzar

Check Also

Derfor kan det betale sig at lære om valutaomregning

Har du nogensinde prøvet at være på ferie i udlandet og ikke anet hvad prisen på en bestemt ting ville være i danske kroner? Eller generelt slet ikke havde styr på hvor mange penge det var i det udlandske, og om du så betalte overpris for det? Frygt...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *