Home / Rejser / Giv dine medarbejdere en mindeværdig firmatur

Giv dine medarbejdere en mindeværdig firmatur

Tag dine kollegaer med i Havreholm Klatrepark og gør jer selv den tjeneste at få et nyt og styrket sammenhold, sådan at I går derfra med en mindeværdig oplevelse, som kan sætte snakken på kontoret i gang.

Kunne du tænke dig at være en af de gode chefer. En af dem, som dine medarbejdere omtaler til hinanden som værende en god chef, der tager hånd om sine medarbejdre? Så skulle du måske overveje at tage dine kollegaer med på tur til Havreholm Klatrepark. Her tilbyder de nemlig masser af omgivelser til både teambuilding i Nordsjælland, og så kan det give et godt sammenhold blandt medarbejderne.

Ligegyldigt hvornår I ønsker at holde jeres arrangement, så står Havreholm Slot til rådighed med enten brunch, frokost, middag eller bare en oplevelsesrig, aktiv og spændende dag med masser udfordringer i aktivitetsparken. Som kunde skal I blot beslutte, hvilken ”pakke” I ønsker, ringe og bestille tid hos os og slutteligt sørge for et stort fremmøde. Det er det eneste, I skal gøre, og resten står de for.

Hos Havreholm Til Tops bliver der i form af diverse klatresessions stillet krav til samarbejde fra alle deltagere. Dette skaber et tillidsfuldt miljø, som sikrer, at deltagerne til hver en tid hjælper og støtter hinanden, når de fysiske og psykiske grænser bliver prøvet af.

About zhenzar

Check Also

Flybilletter til Mallorca redder dig for den danske vinter

Rigtig mange danskere går i disse dage og drømmer sig væk til varmere himmelstrøg. At rejse væk fra de holde og klamme vintermåneder i Danmark, fyldt med sne, slud kulde og regn, er en ide der år efter år optager mange danskeres tanker omkring disse...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *