Home / Hus og Have / Gaveidéer til designentusiasten

Gaveidéer til designentusiasten

Dansk design er populært som aldrig før, både blandt den danske befolkning, men også ud udlandet. Det klassiske og stilrene udtryk appellerer til mange, og det er måske derfor at dansk design er så populært netop nu. Dansk design kommer i mange former og produkter lige fra de klassiske lænestole til porcelæn og glas. Træd ind i enhver isenkræmmer og du vil se at hylder bugner med dansk designede produkter. Erik Bagger er en kendt dansk designer, som har leveret lækre produkter til danskerne i mange år. Eriks søn, Frederik Bagger, er nu også kommet på banen og har indtil videre leveret nogle smukke produkter. Hvis du kender en designentusiast, kommer der her nogle gaveidéer. Du kan eventuelt besøge den officielle side for Frederik Baggers design for mere inspiration.

Glas fra Frederik Bagger

Frederik Bagger står bag to serier af produkter – Platin og Crispy. Begge serier indeholder glas, skåle og vaser. Produkterne i Platin serien er fremstillet i blyfri glas og er dekoreret med platin, deraf navnet på serien. I serien findes to slags glas – highball og lowball glas. Glassene er udformet i en innovativ og smuk facon. Hvis du serverer en lækker drink for dine gæster i disse smukke glas, er du helt klart sikret mange komplimenter. Glassene vil holde i mange år og tåler opvaskemaskine, de skal dog vaskes på glasprogram. Hvis du vil forlænge glassenes levetid mest muligt, kan det anbefales at vaske dem på i hånden.

Baggers anden serie af glas hedder Crispy og består igen af highball og lowball glas. De er lavet i smukt krystal glas og udsmykket med sirlige udskæringer. Disse kan også tåle opvaskemaskine på glasprogram, men igen kan det stærkt anbefales at vaske dem op i hånden. Produkterne kommer med en to års garanti for glaspest. Hvis du skulle være så uheldig at glassene bliver ramt af glaspest inden de to år er gået, har du ret til at få pengene tilbage eller byttet til et nyt produkt. Husk blot at gem kvittering og garantibevis.

Skåle fra Frederik Bagger

Når du har givet glassene væk i gave, kan du overveje at købe skåle næste gang. Crispy bowl er fremstillet i krystal glas ligesom de andre produkter i serien. Skålen kan bruges til alt mellem himmel og jord. Den måler 13,5 cm i diameter og kan derfor med fordel bruges til snacks. I serien findes desuden en mindre udgave af skålen, som måler 9 cm i diameter. I Platin serien findes ligeledes to skåle, den ene måler 7 cm i diameter, den anden er større og måler hele 23 cm i diameter. Skålene har mange anvendelsesmuligheder. Den store Platin skål kan f.eks. bruges til salat, og den mindre udgave kan bruges til frugt, nødder og andre snacks.

I Crispy serien findes der desuden to karafler og en vase. Der er altså god mulighed for at give designentusiasten en flot og tidløs gave, hvis du vælger produkter fra Frederik Bagger. Produkterne vil holde længe og forhåbentlig sprede glæde i mange år.

About zhenzar

Check Also

Derfor er planter så populært til hjemmet

Det helt store samtale emne for folk der elsker indretning, har været den botaniske boligtrend med planter og blomster til hjemmet. Har du undret dig over hvorfor planter er så populære, så finder du svaret her. Naturlig lys og liv til hjemmet De...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *