Home / Rejser / Flybilletter til Mallorca redder dig for den danske vinter

Flybilletter til Mallorca redder dig for den danske vinter

Rigtig mange danskere går i disse dage og drømmer sig væk til varmere himmelstrøg. At rejse væk fra de holde og klamme vintermåneder i Danmark, fyldt med sne, slud kulde og regn, er en ide der år efter år optager mange danskeres tanker omkring disse måneder. Dette er bestemt ikke uforståeligt. Den danske vinter er som regel hverken særlig romantisk eller afslappende. I starten og indtil efter jul er der som regel stort set ingen sne. Her står vejret på grå skyer, regn og slud, hvilket fører til glatte veje og forkølelser. Til gengæld har al sneen med at falde efter julen er overstået. Derfra står den på sneskovling af indkørslen det lange stykke tid, samt endnu mere glatte veje og sne der slæbes rundt i hjemmet.

Der er altså ikke noget at sige til at mange danskere hvert år drømmer sig væk til de sydlige lande når vintertiden nærmer sig. Måske er du selv en af dem der ville ønske at du bare kunne rejse væk indtil den danske vinter er ovre. Lige nu kan du mange steder billige flybilletter til Mallorca til utroligt lave priser.

Nøglen til en varm vinter er flybilletter til Mallorca

Mallorca er naturligvis ikke den eneste rejsedestination som det er muligt at få meget billige flybilletter til i disse dage. Dog er Mallorca en meget populær rejsedestination for rigtig mange danskere, både unge som gamle. Dette er der flere gode grunde til. For det første er vejret på Mallorca på ingen måde som det er herhjemme i Danmark. I vintermånederne kan man naturligvis ikke forvente tårnhøje temperaturer, men alligevel er vejret på den spanske ø en hel del mildere i vintermånederne end hvad vi er vant til herhjemmefra. Vælger du at rejse til Mallorca kan du forvente at temperaturen sjældent bliver lavere end seks grader, hvilket er meget højere end de danske temperaturer.

Herhjemme i Danmark kan vi sagtens komme ud for at temperaturen kommer under frysepunktet – også i dagtimerne – hvilket fører til is på vejene og snevejr. På Mallorca er det kun i yderst sjældne tilfælde at temperaturen overhovedet nærmer sig frysepunktet. Dette betyder at det er komplet usandsynligt at komme til at skulle bøvle med sneglatte veje og lignende hvis man tilbringer sin vinter på Mallorca. Bestil dine flybilletter til Mallorca allerede nu, og tilbring din vinter i Mallorcas subtropiske klima og slip for det våde og kolde danske vintervejr.

Flybilletter til Mallorca er blevet billigere

Som nævnt er Mallorca en meget populær rejsedestination blandt danskerne. Faktisk er det meget normalt at finde flere lokale indbyggere på øen der kan snakke dansk, netop på grund af det store antal af danske turister der hvert år besøger øen. Ideen om at rejse til de sydlige lande i vintertiden er begyndt at interessere mange danskere, og af den grund er priserne også blevet en del billigere. Flybilletter til Mallorca er altså noget selv helt almindelige danskere sagtens kan have råd til, også selvom rejsen bestilles uden for højsæsonen.

About zhenzar

Check Also

Giv dine medarbejdere en mindeværdig firmatur

Tag dine kollegaer med i Havreholm Klatrepark og gør jer selv den tjeneste at få et nyt og styrket sammenhold, sådan at I går derfra med en mindeværdig oplevelse, som kan sætte snakken på kontoret i gang....

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *