Home / Sundhed / Få styr på intimplejen

Få styr på intimplejen

Der er mange danskere som dagligt render rundt med problemer i de nedre områder, og det kan skyldes en lang række ting, dog skyldes det ofte personlige forhold eller dårlig hygiejne. Det er alt sammen meget problematisk, især når det kommer til at lagengymnastikken.

Hvad kan du selv gøre?

Der findes en lang række muligheder for at få styr på det dernede, og med en bikinisæson for døren, er det om at få styr påd et. Det gælder naturligvis også for mændene, da strandløverne helst også skal stå klar, når sommeren officielt starter her første juni.

Det er vigtigt at bruge intimsæbe til de nedre områder, da det er fri for en del forskellige stoffer, som kan være allergifremkalende. Prisen er desværre også derefter, og du får lov at betale for den ekstra komfort. Men der er da heller ikke noget værre end at klø sig i skridtet hvert 5. minut fordi man har brugt den forkerte sæbe.

Derudover skal du vælge omd et skal være med eller uden hår dernede. Der findes desværre ikke mange gode mellemveje, da entne bliver stikkende og for lidt eller for meget og for fedtet. At holde det fri for hår kræver god pleje af området, da kroppens naturlige pleje i form af hår og de olie der kommer op ved hårrødderne, er væk.

Under sex kan nybarberet og ubehandlet hud hurtigt give problemer, også med at gennemføre akten. Det er problem når man gerne vil hinanden nær, uanset måden man vælger at gøre det på.

Et andet godt råd er at gå i relativt løst tøj. Det hjælper ikke noget med stramme jeans en dag hvor det er 25C varmt og du sveder, det gælder både for mænd og kvinder. Find nogle shorts og få dem på. Det giver god ventilation og så er det dejlig køligt at gå med. Husk solcremen til benene så der ikke opstår andre problemer.

Og nu hvor vi taler om det med sex, så husk glidecreme, det er en rigtig god ide, især her i sommervarmen. Kroppen kan ikke altid danne de rette forhold for at alt skal glide når det er varmt. Du kan læse meget mere om gldiecreme her.

Hvis skaden er sket

Hvis du er så uheldig at skaden allerede er sket og at den intime del af dig er i problemer, så er der råd for det. Der kan du bruge en lang række forskellige plejeprodukter for at få styr på det dernede igen. Der findes flere slag intimecremer og så er der jo også den mest simple og hurtigste metode: Bruseren.

Når du alligevel er i bad så husk at bruge tid på dig selv og dine intime områder, som det blev nævn i starten, så er intimsæbe en god start. Vand kan også gøre, og så skal det helst være lunkent eller ikke alt for varmt.

Ekstra løst tøj hvis der er opstået problemer dernede er også at foretrække, ligesom den helt simple med at holde sig lidt i ro også kan være en stor hjælp.

About zhenzar

Check Also

Gør dit skæg personligt

Gennem tiderne har stort set alle former for skæg været på mode i en eller anden grad. Derfor er det også langt bedre at bestemme sig for, hvordan man vil style sin ansigtsbehåring ud fra personlig præference fremf...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *