Home / Techliv / Derfor kan gaming også byde på et socialt aspekt

Derfor kan gaming også byde på et socialt aspekt

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det i mange år har været en udbredt forståelse, at gaming ikke er socialt. Der er mange, der tror, at man blot sidder indelukket for sig selv på et værelse eller i en stue, mens man spiller på sin PC eller sin spillekonsol. Det er der også mange, der gør, men det er dog slet ikke noget, der betyder, at gaming ikke kan byde på et socialt aspekt. Tværtimod, så er det faktisk noget, der er nemt for dig at gøre en del af oplevelsen, når du spiller.

Inviter venner over til gaming

Hvis du spiller på enten PlayStation eller Xbox, så er det muligt for dig at invitere venner over, så du kan sidde og spille sammen med dem. Det kræver dog, at du har mere end én controller. I kan spille alt lige fra FIFA til Call of Duty, da du sagtens kan spille mere end én i disse spil. Det betyder, at du både kan spille, have det sjovt og være social på samme tid, hvis det vel at mærke er noget, du rent faktisk har lyst til og du ikke foretrækker at sidde for dig selv, når du spiller.

Du kan kommunikere via et headset

Der er mange, der bedst kan spille sammen med deres venner, hvis de har hver deres enhed og skærm. Det er dog ikke noget, der betyder, at I er nødt til at skulle slæbe rundt på jeres enheder, hvis I vil spille sammen. I stedet kan I blot snakke sammen via et headset, hvilket du kan gøre via både Xbox og PlayStation, mens det er noget, du f.eks. kan bruge Skype til, hvis du spiller på en PC. Det er også en rigtig god måde at gøre gaming til noget mere socialt på.

Som der også givet udtryk for ovenfor, så er det dog noget, der kræver, at du rent faktisk har et headset. Der er mange, der tror, at det er noget, der koster en mindre formue og derfor er det noget, de ganske enkelt afholder sig fra at bruge penge på. Faktum er dog, at du f.eks. kan finde op til flere fede PS4 headsets, som du kan købe til en meget beskeden pris. Det samme er aktuelt, hvis du er på udkig efter et headet, der kan bruges til enten en Xbox eller en PC.

Derfor kan gaming også være socialt

Som du kan se ovenfor, så er det slet ikke umuligt at gøre gaming til noget socialt. Faktisk er det noget, der er mere end rig mulighed for at gøre, hvis blot man er villig til at gøre en lille indsats for det. Langt de fleste vælger dog metode nr. 2, hvis de gerne vil spille lidt mere seriøst, mens metode nr. 1 primært bliver brugt, hvis man blot har et ønske om at hygge sig lidt samme med en gruppe af venner. Derfor skal du også vælge det, der tiltaler dig mest.

About zhenzar

Check Also

Inhouse eller outsource? Fordele og ulemper

Spørgsmålet i overskriften er ikke just relevant, hvis du lige har startet din egen virksomhed. I dit enkeltmandsforetagende er du både kundeservice, salgsafdelingen og administrationen, hvorfor det kan virke fjernt at overveje, hvorvidt det er mest...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *