Home / Sundhed / Brug lak, læder og frækt undertøj til at få din mands opmærksomhed

Brug lak, læder og frækt undertøj til at få din mands opmærksomhed

Det sker af og til, at mændene glemmer at tildele deres bedre halvdel den opmærksomhed, som de fortjener. Som kvinde er der dog ingen der siger, at du ikke selv kan tiltrække den ønskede opmærksomhed. De fleste mænd tænker nemlig med mere end ét hoved. Så hvis det ene ikke lytter, så kan du jo altid tiltrække opmærksomheden gennem det andet. Og til netop dette formål kan du få stor glæde af lak, læder og frækt undertøj.

Lak og læder kan være grænseoverskridende

Der findes meget forskelligt fetish tøj, og for nogle kvinder kan det være meget grænseoverskridende at trække i fx en harness eller et læder corsage. Hvis du som kvinde gerne vil tiltrække dig din mands opmærksomhed, er det dog en grænse, du bør overveje at flytte lidt på. Mænd kan nemlig blive hurtigt tiltrukket af en kvinde, der flytter sine grænser. Lad os starte med at snakke lidt om, hvad en harness er.

En harness oversættes direkte til seler, men i forhold til at spice samlivet lidt op, er der ofte tale om en række af læderseler, der pepper soveværelsets gymnastik en hel del op. En harness bruges ofte i forbindelse med bondage eller S/M, og hvis du vælger at iføre dig en sådanne, kan du nok godt forvente, at din mand vil forsøge at tage styringen under samværet. Men i den forbindelse har du jo også nået dit mål – du underkaster dig og får hans fulde opmærksomhed.

Et corsage eller korset er mindre underkastende. Til gengæld er det super frækt for din mand, hvis du ifører dig et corsage og tropper op i stuen iført dette. Så kan du nok forvente, at der kan slukkes for fodboldkampen, og du i stedet bliver det vigtigste i hans liv – ja i hvert fald det næste stykke tid.

En bundløs trusse kan skabe uventede reaktioner i mandens underliv

Et andet godt bud på, hvordan du kan få din mand til at tilbringe mere tid i soveværelset med dig, er ved hjælp af en bundløs trusse. En bundløs trusse er, som navnet siger, en trusse hvor stoffet der dækker fra den nederste del af venusbjerget og frem til numsen er fjernet. Der er altså fri passage for din mand, hvilket betyder at den frække trusse kan blive på under hele akten.

Når sexlivet skal gå lidt stærkt, eller hvis det bare skal være lidt ekstra frækt, kan du vælge at iføre dig en bundløs trusse. Alt efter hvor komfortabel du er med forskellige former for sex, kan du finde bundløse trusser, hvor huller dækker flere eller færre af dine huller.

Læs mere om trusserne på siden lige her.

Internettet er fyldt med inspiration, når det kommer til at peppe sexlivet lidt op. Så uanset om du mangler en guide til at vælge den rette vibrator æg, eller om du er på jagt efter information omkring andre outfits end dem, der er nævnt i denne artikel, så bør du helt sikkert tage et smut ind på forskellige hjemmesider, hvor du kan læse mere eller mindre uddybende guides. Det er dog ikke altid for sarte sjæle at besøge sådanne sider.

About zhenzar

Check Also

Gør dit skæg personligt

Gennem tiderne har stort set alle former for skæg været på mode i en eller anden grad. Derfor er det også langt bedre at bestemme sig for, hvordan man vil style sin ansigtsbehåring ud fra personlig præference fremf...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *