Home / Uncategorized / 7 frække ideer til juledagene

7 frække ideer til juledagene

Julen er hjerternes fest, og ikke kun noget der hører til i familien. Julen er også højtiden, som gerne forbindes med lidt frækt. Tænk på nissepigerne, og julefrokoster. Desuden er det højtiden, hvor vi alle bør gøre noget for hinanden. Ikke kun gode ting, men hvorfor ikke også lidt kinky og frække ting?

I stedet for, at lade dig stresse af julen, og alt dets stress og jag, så prøv at træd et skridt tilbage, og tag dig tiden til at gøre noget for din elskede. Det er helt iorden, at være lidt ekstra fræk i de søde juledage, og her er der et par ideer til, hvordan i gør julen endnu frækkere.

1.

Ifør dig et sexet julekostume, og dans omkring til “Rockin’ around the Christmas Tree”. Det skaber en god stemning, og gør julen bare en anelse frækkere at se på. Som bonus info, så kan det nævnes, at rød er en farve som de fleste forbinder med kærlighed, og gør en del folk liderligere.

2.

Lav et frækt julekort til din udkårne. Der er mange der får taget sexede billeder til deres kæreste, så brug et billede af dig selv som forside, mens du måske beskriver en lille fræk fantasi eller to på bagsiden. Du skal bare passe på med, ikke at hænge kortet ved siden af de andre julekort på køleskabet.

3.

Nu vi er ved de frække billeder, så kan du også lave en fræk kalender, med dig selv som hovedperson. Hvis du nu ikke lige syntes, at du vil udstille dig selv på 12 piv frække billeder, så brug nogle billeder af dig og din partner sammen. Altså, ikke kinky billeder (med mindre i har det), men bare ganske almindelige billeder. Men det bedste er helt klart, hvis du laver en personlig kalender.

4.

Giv din kæreste en fræk gave. Det kan være en vibrator, en dildo, et onaniprodukt, eller et stykke sexlegetøj der kan bruges af jer som par. Det kunne også være en fræk julekalender, hvor i får en masse ideer og inspiration til hvad i kan bruge tiden til.

5.

Få hængt en mistelten op, og udnyt at den hænger der. Det er så nemt, at glemme kærligheden når juletravlheden sænker sig. På den måde, bliver i mindet om at i ikke skal glemme at kysse, og kys kan lede til mere. Hæng den for eksempel mellem gangen og soveværelset, i stedet for at hæng den i køkkenet. Eller måske endnu bedre – Hæng den begge steder.

6.

Spis med dine øjne, ikke din mund. En af de ting, der kan lægge en dæmper på kærlighedsakten i julen er, at du føler dig tit oppustet. For meget vin, og fed julemad gør tit udslaget. Så prøv at spis hinanden med øjnene, i stedet for at gå en tur i køleskabet.

7.

Tag en fridag sammen, og gå på date. Julen er tit spækket med arrangementer, hvor i skal afsted hver for sig, men også sammen. Men ofte er det i selskab med mange andre mennesker, så husk også at tag jer tid til hinanden. Gå ud i byen, tag en tur i biografen, eller gå ud og kig på julebelysningen i byen.

About zhenzar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *